Početna » Svi sadržaji » Katalog serija » Qubool Hai (2012)

Qubool Hai (2012)

Kategorija Katalog serija
Pregleda Pregleda: 1882
Dodao Dodao: Yugo
Dodato Datum: 31.01.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 4.9/8



Qubool hai - Ja prihvatam

Serija Qubool hai je počela da se emituje 29.10.2012 god. na Zee TV. U ulozi Asada je bio Karan Singh Grover kog je nedavno zamenio Raqesh Vashisth, a u ulozi Zoye Surbhi Jyoti.
Serija govori o dve muslimanske porodice, zapravo o dva brata po ocu Asadu, koji živi sa majkom i sestrom, i Ayaanu, koji živi sa ocem, majkom i 2 sestre. U seriji se prepliću ljubav i mržnja, osveta i oproštaj.
Zoya je moderna devojka koja iz Amerike dolazi da se uda za momka kog joj je izabrala sestra. Međutim, ona beži sa venčanja i upoznaje Asada u čijoj kući će ostati da živi kao gost i u kog će se zaljubiti. Ona ostaje u Bopalu da bi pronašla svog oca. Asad je ozbiljan i strog momak i on u mnogim situacijama ne može da razume i shvati Zoyu. I pored toga on se zaljubljuje u nju.
U drugoj kući Asadov brat Ayan pored sestara i majke ima i najbolju drugaricu Humeiru koja je potajno zaljubljena u njega. Niko ne zna da je Humeirina majka Razija ubila Zoyinu majku da bi se udala za njenog oca i da su Zoya i Humeira u stvari sestre.
Mnogo spletki, mnogo ne razjašnjenih situacija, a nastavak priče samo na sajtu Indijske serije.
Seriju prevodi Marijana Lazarević






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0