Početna » Svi sadržaji » Bollywood filmovi » Moje ime je Khan

Moje ime je Khan

Kategorija Bollywood filmovi
Pregleda Pregleda: 3130
Dodao Dodao: Inaa
Dodato Datum: 07.05.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 5.0/4



Priča se vrti oko Rizwana Khana, muslimana iz Borivalskog dijela Mumbai, koji pati od Aspergerovog sindrom (oblika visoko razvijenog autizma koji pojedincu utječe na socijalnu inteligenciju). Već odrastao Rizwan tako oženi hindu samohranu majku, Mandiru u San Franciscu, gdje i žive. Sve se mijenja nakon napada na Ameriku 09. rujna, kada Rizwan bude zadržan od strane vlasti na aerodromu u Los Angelesu, gdje ga zbog njegove nesposobnosti za normalnom komunikacijom zadržavaju, jer ima „sumnjivo“ ponašanje.

Nakon uhićenja, upoznaje Radhe, terapeutkinju koji mu pomaže nositi sa njegovom nevoljom i bolešću. Odlučan, Rizwan tako počinje putovanje u susret američkom predsjedniku Obami da skine ljagu sa svojega imena.

Drama koju svakako vrijedi pogledati, jer na vrlo živopisni način prikazuje teret pojedinca, koji samim time što je različit i ionako pogođen vrlo teškom bolešću, jednostavno osuđen. Bez obzira na religijska uvjerenja i uobičajene stavove, ovaj vas film tjera da iz perspektive gledatelja simpatizirate glavnog junaka i u potpunosti zaboravite sve što nam „suvremeni“ svijet servira svakodnevno.
Film s prevodom možete pogledati na sajtu bollywoodsrbija.com






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0