Početna » Svi sadržaji » Bollywood filmovi » Kuch Kuch Hota Hai

Kuch Kuch Hota Hai

Kategorija Bollywood filmovi
Pregleda Pregleda: 5315
Dodao Dodao: Inaa
Dodato Datum: 07.05.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 4.9/8



Kuch Kuch Hota Hai (Nešto se desilo ) je Bollywood romantična komedija , film, koji je sniman u Indiji i Velikoj Britaniji.
Film je režisirao Karan Johar gdje su glavne uloge dobili popularni glumci Shahrukh Khan i Kajol, što je njihov četvrti film u kojem glume zajedno.

Rahul (Shahrukh Khan) i Anjali (Kajol) su studenti na Xavier koledžu. Oni su najbolji prijatelji. Tina kćerka diretkora škole, dolazi na St. Xavier. Ona je lijepa, ženstvena...., prava suprotnost Anjali. Rahul se zaljubio u nju, čim je ugledao. Međutim on nije svjestan da je Anjali ludo zaljubljena u njega, ali Tina to primjećuje. Jednoga dana, Anjali dolazi u školu, našminkana i sređena kao Tina, međutim svi joj se smiju, što njoj jako teško pada.Poslije određenog vremena, ona se odlučuje da kaže Rahulu istinu, a to je da je ona ludo zaljubljena u njega, međutim on je preduhitri, tako što joj kaže da on voli Tinu. Kako bi zaboravila Rahula, ona odlazi sa koledža.

Tina i Rahul se vjenčavaju i dobijaju kćer, kojoj Tina daje ime Anjali. Tina umire, malo poslije Anjalinog rođenja, ali joj ostavlja pisma, koja joj davaju svake godine na dan njenog rođenja da čita, to su savjeti i želje za Anjali, koje joj Tina pruža putem pisma, pošto joj to nije mogla pružiti kao majka. U osmoj godini i poslednjem pismu, Tina objašnjava Anjali odnose između Tine, Rahula i Anjali, i govori joj, da je njen otac bio slijep, jer je ona uvjerena da je njegova prva ljubav bila Anjali, i smatra da bi ona mogla biti žena Rahulu, kao i idealna majka Anjali.

Anjali vjeruje, da ona može ponovo spojiti Anjali sa Rahulom, i traži pomoć svoje babe i djeda u tome. Anjali saznaje da starija Anjali radi u kampu sa djecom i ona traži odobrenje od oca da ide. On joj ne odobrava to, ali pomoć lukavstva, kao i pomoću babe, ona odlazi na kampovanje. Tamo upoznaje Anjali. Posle kratkog vremena, ona zove Rahula, praveći se da se prehladila, i on naravno trči u kamp za nju. Tamo sreće Anjali. Oni se prisjećaju starih dana, ali Anjali nije ono što je bila. Izrasla je u pravu damu i ljepoticu. Rahul saznaje da je ona vjerena, ali ona još uvijek voli njega, isto kao što ga je voljela na koledžu.

Glavne uloge tumače: Shahrukh Khan/Rahul, Kajol/Anjali,Rani Mukerji/Tina.
Šta li će se desiti ???
Film možete pogledati na sajtu bollywoodsrbija.com






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 4
Gosti: 4
Korisnici: 0