Početna » Svi sadržaji » Katalog serija » Jamai Raja (2014)

Jamai Raja (2014)

Kategorija Katalog serija
Pregleda Pregleda: 1926
Dodao Dodao: Yugo
Dodato Datum: 15.12.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 5.0/6Jamai Raja - Najdrazi zet

Jamai Raja je indijska serija, cija se radnja odvija u Mumbaju.
Prati pricu o Siddarthu, koji se zaljubljuje u prelepu kcerku Durge Devi, Roshni, i zeni se njom. Iako je jet-set hotelijer, cije carstvo neprestano raste, i sam nije prihvacen od strane svoje taste, DD, koja misli da je on covek srednjeg staleza.
Durga Devi je prosla kroz iskusenja i nevolje siromastva. Ona je svojim trudom i radom izborila sebi, i svojoj porodici, put do bogatstva.Nema tolerancije za osrednjost i lenjost, a vremenom je razvila snishodljiv pogled na srednju klasu.
Iz istog razloga, Durga ima los odnos sa kcerkom, koja mnogo vise polaze u emocije.
Roshni, za razliku od majke, vecito prezauzete da bi imala vremena za kcer, vise ceni emocije i dobro srce. Iz tog razloga, Roshni je u jako losim odnosima sa majkom, i taj odnos se samo pogorsava time sto DD odbija da prihvati Siddartha kao svog zeta.
Siddarth preuzima na sebe tezak zadatak da popravi otudjene odnose izmedju svoje supruge Roshni i svoje taste DD. Medjutim, preduzimljivi magnat nakita, DD mu ovaj zadatak nimalo nece olaksati. Ona ima ostar um i brz jezik, koji ce zadatak njenog zeta znatno otezati i provesti ga kroz puno razlicitih situacija. Ali Siddarth ce se pokazati dorastao svom zadatku i svojoj ljubavi!

Glavne uloge : Siddarth Khurana - Ravi Dubey
Roshni Patel - Nia Sharma
Durga Devi - Achint Kaur

Pratite ovu novu i zanimljivu seriju zajedno sa nama!Seriju rade : prepis Suvada, prevod Violeta Petrovic i titl Aysel Ben.


  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: jago
Ukupno registrovanih: 9489
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0