Početna » Svi sadržaji » Katalog serija » Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?...Ek Baar Phir (2013)

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?...Ek Baar Phir (2013)

Kategorija Katalog serija
Pregleda Pregleda: 1794
Dodao Dodao: Yugo
Dodato Datum: 21.01.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 4.8/10



Iss pyaar ko kya naam doon?... Ek baar phir - Kako da nazovem ovu ljubav?... Još jednom
.
Serija je počela da se emituje 26.08.2013 na televitiji Star Plus i još uvek se snima.
U glavnim ulogama su Avinash Sachdev kao Šlok i Shrenu Parikh kao Asta.
Serija govori o mladom čoveku Šloku koji je, zbog razočarenja u prošlu ljubav, ogorčen na sve žene čak i na svoju majku, i mladoj devojci Asti čije je srce čisto i neiskvareno i koja želi pravdu za sve ljude. U jednom svom pokušaju da ispravi nepravdu Asta upoznaje Šloka i posle početne ljutnje na njega, on postaje njena ljubav. Šlok, da bi privukao Astu sebi i na neki svoj način joj se osvetio pred celom porodicom na jednom skupu izjavljuje da je voli i da će se oženiti sa njom. Posle prvobitnog šoka koji doživljavaju svi u porodici, ipak se venčavaju. Asta je srećna jer se njena ljubav ostvarila, ali i ne sluti da je čeka pakao umesto prve bračne noći.
Te zlokobne noći, Šlok otkriva Asti svoj monstruozni plan. Njihov brak je farsa i njegova osveta njoj zbog toga što je, tražeći pravdu za nedužne, povredila njegovog oca i osramotila njihovu kompaniju. Sve Astine želje i snovi nestaju u oluji Šlokove mržnje. Ona nastavlja da živi u toj kući u kojoj ima podršku samo od Šlokovog brata. Svojim roditeljima ne sme da kaže ništa o paklu koji proživljava. Pored Šloka, maltretira je i njegova majka koja smatra da Asta nije dostojna da živi u njihovoj kući, kao i žena Šlokovog brata koja je, zapravo, jedna sitna i bezosećajna duša.
U isto vreme serija prati i život Šlokove sestre koja, u porodici u koju su je udali, proživljava veći pakao nego Asta. Pakao iz koga za sada nema izlaza, osim ako joj neko ne pokaže put.
Ali situacija se lagano menja, a da toga niko nije svestan. Šlokovo srce polako obuzima ljubav prema mladoj, lepoj i iskrenoj Asti.
Seriju prevodi tim prevodilaca na čelu sa Jasnom Junuzović: Amina Sarajlić, Mirela Asak, Emira Hatemić, Arijana Zelić, Danka Petrović, Slavica Cokan Gajić i Gorica Marjanović.






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0