Početna » Svi sadržaji » Katalog serija » Beintehaa (2013)

Beintehaa (2013)

Kategorija Katalog serija
Pregleda Pregleda: 7704
Dodao Dodao: Yugo
Dodato Datum: 16.01.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 4.7/35



Beintehaa - Beskrajna ljubav

Serija je počela da se emituje 30.12.2013 na Colors TV.
U glavnim ulogama su Preetika Rao kao Aaliya i Harshad Arora kao Zain.
Serija govori o dve muslimanske porodice. Jedna je Shabanova koju čine Aaliya, Ayat i njen muž. Druga je Usmaan-ova (to je Shabanov stariji brat) i nju čine Suraiya - njegova žena i sinovi Fahad i Zain. Fahad ima dve žene Nafisu i Shaziu.
I jesna i druga porodica žive luksuzno, Shabanova u Bhopalu, a Usmaanova u Mumbaju.
Aaliyina porodica je dogovorila njen brak sa Zeeshanom, momkom iz Saudi Arabije, ali ona njega još nije videla. Shaban pita Usmaana da pošalje Zaina na veridbu pošto Usmaan ne može da dođe. Zain dolazi i Aaliya misli da je to njen budući muž. Zain nastavlja da igra tu igru, jer su se tako šalili od detinjstva. Kad Aaliya sazna ko je on pozvaće policiju i prijaviti ga i Zain će priznati ko je on. Na veridbi, želeći da se osveti Aaliyi zbog policije, on u slatkiše koje jede samo mlada, greškom umesto laksativa sipa otrov za pacove. Kada je mladoženja trebao da posluži mladu slatkišima, Zain prilazi i baca te slatkiše i lažira pad u nesvest. Lekar govori da mu nije ništa i kad ga pitaju zašto je bacio slatkiše njegov drug priskače u pomoć i kaže da su videli pacova u slatkišima. Kad Aaliya sazna istinu iz razgovora Zaina sa drugom, sipaće laksativ i Zainov sok. Njih dvoje nastavljaju sa svojim čarkama i šalama iako se bliži Aaliyino venčanje.
Šta će se dalje dešavati pogledajte na sajtu Indijske serije.
Seriju će najverovatnije prevoditi Aneta Stamenković u nekom narednom periodu,ako budemo imali vremena i uslova za ovaj serijal.






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0