Početna » Svi sadržaji » Katalog serija » Badalte Rishton Ki Dastaan (2013)

Badalte Rishton Ki Dastaan (2013)

Kategorija Katalog serija
Pregleda Pregleda: 1568
Dodao Dodao: Yugo
Dodato Datum: 25.09.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 5.0/2



OPIS

****** Prica IGRE MOCI prati dve potpuno razlicite zene, koje se ujedinjuju u borbi protiv koristoljubivog i nekooperativnog patrijarha domacinstva, Balraja Asthane.
Zivahna i prelepa Sanjeeda Sheikh ce predstaviti zivopisnu Miru. Mira je zivahna, optimisticna, nezavisna i iskrena devojka, koja zivi idilicnim zivotom u bajkovitim dolinama Shimle.Iako se spolja cini veoma cvrstom i jakom, zapravo je ranjiva i emotivna. Zivot je cesto okrutan prema njoj, ali dobra stvar kod Mire je da nikad ne prestaje da se nada.
Velicanstvena Additi Gupta predstavice lik Nandini, vezama stegnutu suprugu, koja se suocava sa najvecim gubitkom i najvecom lazi u svom zivotu. Nandini je tiha, povucena, osetljiva i strastvena zena koja se cini pokornom, ali je celicnih zivaca.
Balraja Asthanu, coveka koji unosi haos u zivote ove dve zene, u beskompromisnoj potrazi za muskim naslednikom, predstavice Kiran Karmarkar.
Anirudh ,jedini sin i naslednik porodice Asthana, covek koji ima i suprugu i ljubavnicu, glavna muska uloga je Abhinav Shukla .
Njegova smrt ce postaviti podijum za odigravanje porodicne drame.
Mira dolazi u kucu porodice Asthana, kao Anirudhova prijateljica. Svi clanovi porodice su iznenadjeni koliko ona zna o Anirudhu. Kasnije, kada se otkrije da je Mira bila Anirudhova ljubavnica, protivno zelji svih ukucana, Balraj dozvoljava Miri da ostane u kuci.
Zasto ne pusti Miru da ode? Zasto zeli da udovica i ljubavnica njegovog sina ostanu pod istim krovom? Kakvu igru je smislio Balraj Asthana? Hoce li pobediti ljubav i saosecajnost ili pohlepa i zlo?
Saznacete ,ako zajedno sa nama budete pratili seriju IGRE MOCI !! ********
Glume Additi Gupta - Nandini Aniruddh Asthana,Sanjeeda Sheikh - Meera Khandpal,Kiran Karmarkar - Balraj Asthana,Abhinav Shukla - Aniruddh Balraj Asthana / Ani(Dead)itd.
Na seriji rade Violeta Petrović i Ben Aysel...






  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 2
Gosti: 2
Korisnici: 0