Početna » Svi sadržaji » Bollywood filmovi » Aashiqui 2

Aashiqui 2

Kategorija Bollywood filmovi
Pregleda Pregleda: 4101
Dodao Dodao: Inaa
Dodato Datum: 07.05.2014
Komentara Komentara: 0


OCENITE SADRŽAJ

Ocena: 5.0/5



Aashiqui 2 je romantična muzička drama, Bollywood film, koji je snimljen 2013 godine a režirao ga je Mohit Suri. Glavne uloge su pripale Roy Kapoor-u i Shraddha Kapoor.
Radnja, smještena u rane 2010-te donosi nam turbulentnu vezu između muzičara Rahula i Arohi, veza koja je pogođena Rahulovom zavisnošću alkoholom,temperamentom i zlostavljanjem.
Film počinje sa mnoštvom ljudi koji dočekuju Rahula Jaykara- uspješnog muzičara čija se karijera ruši zbog njegove ovisnosti alkoholom.
Dok je na sceni izvodio pjesmu biva ometen od strane Aryana. Tijekom svog izvođenja, on ostavlja sve i tuče se s njim. Nakon toga odlazi u lokalni bar. Tu sreće Aarohi Keshav Shirke, pjevačicu tog bara, koja njega idolizuje.


Uočivši nju i njen način pjevanja te njenu želju da postane pjevačica, obaćava joj da će joj on pomoći u tome ali da više nikada ne pjeva u barovima.
Tako ona napušta svoj posao i odlazi u Mumbaj za Rahulom, koji je nagovorio muzičkog producenta Saigala da se sretne s njom.
U međuvremenu Rahula su napale nepoznate osobe i on zadobiva teške tjelesne povrede. Njegov prijatelj i menadžer Vivek smatrao je da ovo ne smije iscuriti u javnost te je objavio u medije da je Rahul otišao u inostranstvo na turneju.
Nakon dva mjeseca konstatnog pokušavanja da stupi u kontakt s Rahulom, Aaarohi biva primorana da nastavi pjevati u baru, zbog loše ekonomske situacije svoje porodice.
Kada se nakon nekog vremena Rahul vrati i sve sazna, posvađa se sa Vivekom a Aaarohi vodi kod muzičkog producenta ponovno da bi ona mogla započeti svoju karijeru.
Kada se prošire glasine da Rahul nju iskorištava kao sluškinju, on se ponovno vraća alkoholu i postaje agresivan i nasilan.
Da mu pomogne, Aarohi odlučuje da ga hospitalizuje….


Ovisnost je naš najveći neprijatelj. Čini da radimo stvari koje ne želimo. Da povrijedimo osobe koje najviše volimo.
Samo ljubav, ona je ta koja nas može držati u životu i pomoći prebroditi sve nedaće....
Hoćeli se Rahul oporaviti??
Kako će se ova priča završiti??
Film možete pogledati na sajtu bollywoodsrbija.com







  •  FB Komentari:  
  •  IS Komenteri: 0 
  Samo registrovani korisnici mogu dodavati komentare. Molimo prijavite se.


Porukice
Statistika
Zadnji registrovan: hajrija19
Ukupno registrovanih: 9492
  
Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0